روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

چین: از دکترین هسته‌ای رئیس جمهور ایران قدردانی می‌کنیم

پکن از بیانیه آیت الله رئیسی درباره در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر اینکه سلاح اتمی جایی در دکترین هسته‌ای ایران ندارد، قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «ژائو لی‌جیان» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) از بیانیه قرائت‌شده توسط آیت‌الله دکتر «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل استقبال کرد.

ژائو در صفحه توئیتر خود نوشت: «ما از بیانیه [دکتر] رئیسی رئیس‌جمهور ایران در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر اینکه سلاح اتمی جایی در دکترین هسته‌ای ایران ندارد، قدردانی می‌کنیم».

وی همچنین افزود: «تمام طرف‌های [توافق هسته‌ای ایران] باید به برجام پایبند بمانند و گفت‌وگوهایی که برای رفع تمام تحریم‌های ایران انجام می‌شود، مفید است».

دور ششم مذاکرات وین به منظور احیای برجام روز شنبه ۲۲ خرداد ماه با برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام در وین آغاز شد و همان روز عباس عراقچی در اظهاراتی اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران بدون رسیدن به خواسته‌های کلیدی خودش قطعاً توافق نخواهد کرد. با این حال، تاریخ شروع دور هفتم این مذاکرات هنوز مشخص نشده است.

واشنگتن می‌گوید تنها در صورتی که دو طرف به تعهدات کامل ذیل برجام بازگردند، حاضر است تحریم‌ها علیه ایران را رفع کند. این ادعای واشنگتن در حالی مطرح می‌شود که تعهدات ایران به صورت کمی قابل راستی‌آزمایی هستند، اما راستی‌آزمایی رفع تحریم‌ها از سوی آمریکا به دست‌کم سه تا شش ماه زمان نیاز دارد.

جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده با توجه به اینکه آمریکا طرفی بوده که توافق را نقض کرده این واشنگتن است که باید با رفع تحریم‌ها به توافق بازگردد و لازم است اجرای تعهدات آمریکا مورد راستی‌آزمایی قرار گیرد. تهران البته تأکید کرده اصرار یا عجله‌ای برای بازگشت آمریکا به توافق ندارد.

پیش از این نیز «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات وین با استقبال از مفاد رایزنی‌های مدیرکل آژانس اتمی و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در وین، ابراز امیدواری کرد روابط تهران و آژانس به سطح قبل از فشار حداکثری آمریکا برگردد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر